Beste leerlingen,

Ik heb goed bericht! We mogen met ingang van donderdag 19 november de groepslessen, oefenavonden en andere groepactiviteiten weer hervatten. Wel blijft het horecagedeelte voorlopig gesloten. Dit betekent dat er tijdens de les geen pauze wordt gehouden. 

Om het contact met andere groepen zo klein mogelijk te maken zal je één uur aaneengesloten les krijgen. Omdat de aanvangstijden van de lessen gelijk blijven komt er 15 minuten ruimte tussen de lessen en kan er op een veilige manier van les gewisseld worden. Ik vraag je dan ook vriendelijk maximaal 7 minuten voor aanvang van de les binnen te komen en direct na de les de zaal te verlaten via de 'nooduitgang' bij de disco-bar.


Privéles(aanbieding)

Exclusief voor leerlingen die op dit moment een danscursus volgen.
Heb je specifieke vragen en/of wensen over bepaalde dansen? Boek dan een privéles van 25 minuten voor slechts € 20,00 per paar.(het normale uurtarief is € 70,00)

Voor het boeken van een les moet je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dansavonden

12
dec
21:00-24:00 - reserveren verplicht!

19
dec
Kerstbal - kaarten alleen in de voorverkoop verkrijgbaar!

09
jan
Nieuwjaarsbal - kaarten alleen in de voorverkoop verkrijgbaar!

16
jan
Open huis vanaf 19:00 uur

23
jan
Open huis vanaf 19.00 uur