Beste leerlingen,

We hebben op 1 juli de dansactiviteiten weer opgestart, maar wel onder bepaalde voorwaarden. De algemene voorwaarden staan vermeld in het basisprotocol voor de danssector.
Zie bijlage: Basisprotocol-danssector-4-juli-2020-versie-2.pdf

Inhalen van de lessen
Met ingang van 1 juli kunnen de lessen ingehaald worden. Om contact met dansers van andere groepen te vermijden is het lesrooster aangepast en zit er tussen elke les ‘wisseltijd’ van 15 minuten. Dit betekent ook dat sommige groepen niet op hun ‘oude’ moment lessen kunnen volgen en naar een andere dag en tijdstip moeten verhuizen. Tijdens de lessen is er géén pauze!
Van 1 juli tot en met 16 augustus is het inhalen van de lessen op vrijwillige basis. Dit betekent dat alléén bij aanwezigheid de les wordt gerekend als inhaalles.
Dus je mag in deze periode de lessen inhalen, maar wanneer je het nog niet aandurft of omdat je niet kan/verhinderd bent ivm vakantie, dan is het niet verplicht.

Wanneer je in deze periode mee wil doen aan een les of meerdere lessen, dan dien je dat vooraf, via een mailbericht (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), aan mij kenbaar te maken. Ik kan dan de grootte van de groepen van maximaal 9 paren per les controleren.
Heb je je aangemeld voor een les en ben je niet aanwezig, dan wordt de les wel meegerekend als een inhaalles.

Op 17 augustus starten we met inhaallessen die niet op vrijwillige basis gevolgd worden. Dit houd in dat je wekelijks op de les verwacht wordt. Bij verzuim wordt de les wél meegeteld als een inhaalles.

Bezoekers van een dansles mogen maximaal 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig zijn en moeten direct na de les het pand verlaten. Tijdens de lessen is de dansschool alleen toegankelijk voor de cursisten die op dat moment les hebben.


Dansparen
Specifiek voor de danssector zijn de volgende maatregelen van kracht:
• zorg dat medewerkers, docenten en dansers  minimaal 1,5 meter afstand kunnen houden tot mensen die niet tot hun gezin/huishouden behoren, of onderdeel uitmaken van een vast danspaar;
• als vast danspaar wordt beschouwd: twee dansers uit hetzelfde huishouden of twee dansers die altijd samen  dansen. Wisselen van partner tijdens de danslessen en dansavonden is niet toegestaan;
• de ondernemer houdt een registratie bij van de dansers die een vast danspaar vormen;

Je blijft thuis
-
Bij koorts, hoger dan 38 graden
- Als je last hebt van kortademigheid of benauwdheid(bij lichte inspanning)
- Als je last hebt van hoesten
- Als je last hebt van neusverkoudheid(snotteren, niezen, loopneus, verstopte neus) of keelpijn
- Als je de laatste dagen last hebt van geur- of smaakverlies
- Wanneer je een huisgenoot/partner hebt met corona of die verdacht wordt van corona

Betalingen lesgeld
Op 15 maart jl. heb ik de dansschool moeten sluiten en heb ook direct alle nog te innen incasso’s en de nog te versturen rekeningen stopgezet. Met ingang van 1 juli zal ik de automatische incasso opdrachten weer activeren en rekeningen versturen van de openstaande lesgelden.

Dansavonden
Met ingang van zaterdag 4 juli hebben we weer een dansavond. Wanneer je naar een dansavond toe wil, dan dien je ruim van te voren te reserveren. Er mogen maximaal 40 personen in de zaal toegelaten worden. Reserveren kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de dansschool ben je verplicht je aan de opgestelde (huis)regels te houden.

Ik hoop op begrip en coulance nu het afgelopen dansseizoen anders is gelopen dan wij allemaal hadden gehoopt. Mocht er iets niet duidelijk zijn of heb je vragen, laat het me dan weten.

Hartelijke groet,

Gerben Dokman

Dansavonden

15
aug
Dans/oefen avond van 21:00-24:00

29
aug
Wanneer je naar een dansavond toe wil, dan dien je ruim van te voren te reserveren. Er mogen maximaal 40

05
sept
Open huis met gratis proeflessen!

12
sept
Open huis met gratis proeflessen!

26
sept
Dans/oefen avond 21:00-24:00