Corona update 20 mei 2020

Beste cursisten,

Het is alweer ruim 2 maanden geleden dat we elkaar gezien en gesproken hebben omdat ik de deur van de dansschool heb moeten sluiten vanwege de corona maatregelen. In een eerder bericht dat ik jullie gestuurd heb ging ik ervan uit dat de deur van de dansschool op 1 juni weer geopend kon worden en de activiteiten weer hervat konden worden. Zoals het nu lijkt is dat niet mogelijk. De datum die 19 mei jl. tijdens de persconferentie van de regering genoemd is voor heropening van onder andere de dansscholen is 1 september. Op dit moment ga ik uit van deze datum. Mocht hier verandering in komen, bijvoorbeeld doordat de versoepeling van maatregelingen vervroegd wordt en hierdoor in de dansschool de activiteiten eerder kunnen worden hervat, dan laat ik jullie dat natuurlijk zo snel mogelijk weten.

Zoals ik in het vorige bericht heb aangegeven zullen de lessen die tot nu toe niet zijn doorgegaan worden ingehaald. Dit zal zoals het er nu uitziet na de zomervakantie gebeuren. Dit geldt voor de reguliere danslessen en dansworkshops.

Ik wil jullie bedanken voor de lieve hartelijke berichten die ik heb ontvangen via mail, Whatsapp, Messenger, etc.

Hartelijke groet namens alle medewerkers,

Gerben Dokman


PS. Mochten er vragen zijn, voel je dan vrij contact met me op te nemen

Dansschool gesloten - Coronavirus

14 mei 2020

Coronavirus 2

 

Beste cursisten,

Het is nu twee maand geleden dat we vanwege het coronavirus de deuren van de dansschool hebben moeten sluiten. Vooralsnog blijft de dansschool gesloten tot 1 juni.


Hoe nu verder?
Iedereen is met veel enthousiasme de nieuwe danscursussen gestart, maar alles ligt nu stil.
We hopen dat we zo snel mogelijk de danslessen mogen hervatten. Dit betekent dat de cursussen langer door zullen gaan dan gebruikelijk. Wellicht tot de zomervakantie en daar na.
De zomercursussen komen hierdoor te vervallen.

Ik wil benadrukken dat iedereen het aantal lessen krijgt waar ze recht op hebben. Dus er komen geen lessen te vervallen. Zodra we weten wanneer we de dansactiviteiten weer mogen en kunnen hervatten, zullen we jullie hierover direct informeren.

Mochten er vragen zijn, voel je dan vrij contact met me op te nemen.

Hartelijke groet,

Gerben Dokman

Dansles voor mensen met een verstandelijke beperking

Diploma uitreiking verstandelijk beperkten 2018

Diploma uitreiking tijdens de slotavond van het dansseizoen 2019!

 

Al sinds 1991 geven we les aan mensen met een verstandelijke beperking. De danslessen bestaan uit een mix van stijldansen en line-dansen en worden gegeven op de maandagavond van 19:00-20:15 uur.

Voor informatie over het aantal lessen, de kosten en opgave, kan je contact met ons opnemen.

Technieklessen

Technieklessen voor NIET wedstrijddansers!

 

Door een betere lichaamscontrole zal je makkelijker, beter gaan dansen en nog meer plezier aan het dansen beleven!

 

De technieklessen worden op een zaterdagmiddag gegeven. De lessen bestaan uit 45 minuten ballroom- en 45 minuten latin-techniek.
Aanvang: 13:00 uur / Einde: 14:45 uur incl. 15 minuten pauze.
Kosten: € 13,50 per persoon per workshop. Bij het volgen van alle vier de workshops zijn de kosten € 44,00 per persoon.

 

De les data voor het najaar van 2020 zijn: 21 maart - 18 april - 16 mei - 13 juni.

 

Opgave dient vroegtijdig vooraf te gebeuren per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en betaling vooraf!

Pilates en Barre in Assen

BARRE en Pilates, EEN INTENSIEVE DANCE WORKOUT

Barre is een moderne versie van de klassieke balletles. Het is een intensieve, elegante en effectieve workout waarbij je op hedendaagse muziek werkt aan core stability, benen, billen. De balletoefeningen zijn met eigen lichaamsgewicht, die niet alleen het hele lichaam versterken, maar je ook helpen om kracht, souplesse, conditie en evenwicht te ontwikkelen. Barre is de benaming voor de reeks oefeningen, het betekent niet dat we ook daadwerkelijk aan de barre staan.

Lees meer>https://www.purepilatesassen.nl/

 

Dansavonden

20
juni
Dans/oefen avond van 21:00-24:00

04
juli
Dans/oefen avond van 21:00-24:00

18
juli
Dans/oefen avond van 21:00-24:00

01
aug
Dans/oefen avond van 21:00-24:00

15
aug
Dans/oefen avond van 21:00-24:00