OPENHUIS 5 & 12 september 2020 met gratis proeflessen!

 

Op zaterdag 5 en zaterdag 12 september hebben we openhuis met gratis proeflessen Stijldansen, Salsa, Argentijnse Tango en Bachata(alleen op 12 september).

Aanvang: 19:00 uur
Einde: 22:30 uur

 

lestijden proeflessen:
19:15 uur Stijldansen
20:00 uur Bachata(alleen op 12 september)
20:15 uur Salsa
21:15 uur Argentijnse Tango

 

Wil je meedoen aan de proeflessen dan kan je vanaf heden RESERVEREN!

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam en naam van je danspartner, op welke datum(5 of12 september) en aan welke proefles(sen) je mee wilt doen.

 

De dansschool is weer open!

Beste leerlingen,

We hebben op 1 juli de dansactiviteiten weer opgestart, maar wel onder bepaalde voorwaarden. De algemene voorwaarden staan vermeld in het basisprotocol voor de danssector.
Zie bijlage: Basisprotocol-danssector-4-juli-2020-versie-2.pdf

Inhalen van de lessen
Met ingang van 1 juli kunnen de lessen ingehaald worden. Om contact met dansers van andere groepen te vermijden is het lesrooster aangepast en zit er tussen elke les ‘wisseltijd’ van 15 minuten. Dit betekent ook dat sommige groepen niet op hun ‘oude’ moment lessen kunnen volgen en naar een andere dag en tijdstip moeten verhuizen. Tijdens de lessen is er géén pauze!
Van 1 juli tot en met 16 augustus is het inhalen van de lessen op vrijwillige basis. Dit betekent dat alléén bij aanwezigheid de les wordt gerekend als inhaalles.
Dus je mag in deze periode de lessen inhalen, maar wanneer je het nog niet aandurft of omdat je niet kan/verhinderd bent ivm vakantie, dan is het niet verplicht.

Wanneer je in deze periode mee wil doen aan een les of meerdere lessen, dan dien je dat vooraf, via een mailbericht (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), aan mij kenbaar te maken. Ik kan dan de grootte van de groepen van maximaal 9 paren per les controleren.
Heb je je aangemeld voor een les en ben je niet aanwezig, dan wordt de les wel meegerekend als een inhaalles.

Op 17 augustus starten we met inhaallessen die niet op vrijwillige basis gevolgd worden. Dit houd in dat je wekelijks op de les verwacht wordt. Bij verzuim wordt de les wél meegeteld als een inhaalles.

Bezoekers van een dansles mogen maximaal 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig zijn en moeten direct na de les het pand verlaten. Tijdens de lessen is de dansschool alleen toegankelijk voor de cursisten die op dat moment les hebben.


Dansparen
Specifiek voor de danssector zijn de volgende maatregelen van kracht:
• zorg dat medewerkers, docenten en dansers  minimaal 1,5 meter afstand kunnen houden tot mensen die niet tot hun gezin/huishouden behoren, of onderdeel uitmaken van een vast danspaar;
• als vast danspaar wordt beschouwd: twee dansers uit hetzelfde huishouden of twee dansers die altijd samen  dansen. Wisselen van partner tijdens de danslessen en dansavonden is niet toegestaan;
• de ondernemer houdt een registratie bij van de dansers die een vast danspaar vormen;

Je blijft thuis
-
Bij koorts, hoger dan 38 graden
- Als je last hebt van kortademigheid of benauwdheid(bij lichte inspanning)
- Als je last hebt van hoesten
- Als je last hebt van neusverkoudheid(snotteren, niezen, loopneus, verstopte neus) of keelpijn
- Als je de laatste dagen last hebt van geur- of smaakverlies
- Wanneer je een huisgenoot/partner hebt met corona of die verdacht wordt van corona

Betalingen lesgeld
Op 15 maart jl. heb ik de dansschool moeten sluiten en heb ook direct alle nog te innen incasso’s en de nog te versturen rekeningen stopgezet. Met ingang van 1 juli zal ik de automatische incasso opdrachten weer activeren en rekeningen versturen van de openstaande lesgelden.

Dansavonden
Met ingang van zaterdag 4 juli hebben we weer een dansavond. Wanneer je naar een dansavond toe wil, dan dien je ruim van te voren te reserveren. Er mogen maximaal 40 personen in de zaal toegelaten worden. Reserveren kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de dansschool ben je verplicht je aan de opgestelde (huis)regels te houden.

Ik hoop op begrip en coulance nu het afgelopen dansseizoen anders is gelopen dan wij allemaal hadden gehoopt. Mocht er iets niet duidelijk zijn of heb je vragen, laat het me dan weten.

Hartelijke groet,

Gerben Dokman

Dansavonden

Dansavonden
Met ingang van zaterdag 4 juli hebben we weer een dansavond. Wanneer je naar een dansavond toe wil, dan dien je ruim van te voren te reserveren. Er mogen maximaal 36 personen in de zaal toegelaten worden. Reserveren kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de dansschool ben je verplicht je aan de opgestelde (huis)regels te houden.

Dansles voor mensen met een verstandelijke beperking

Diploma uitreiking verstandelijk beperkten 2018

Diploma uitreiking tijdens de slotavond van het dansseizoen 2019!

 

Al sinds 1991 geven we les aan mensen met een verstandelijke beperking. De danslessen bestaan uit een mix van stijldansen en line-dansen en worden gegeven op de maandagavond van 19:00-20:15 uur.

Voor informatie over het aantal lessen, de kosten en opgave, kan je contact met ons opnemen.

Technieklessen

Technieklessen voor NIET wedstrijddansers!

 

Door een betere lichaamscontrole zal je makkelijker, beter gaan dansen en nog meer plezier aan het dansen beleven!

 

De technieklessen worden op een zaterdagmiddag gegeven. De lessen bestaan uit 45 minuten ballroom- en 45 minuten latin-techniek.
Aanvang: 13:00 uur / Einde: 14:45 uur incl. 15 minuten pauze.
Kosten: € 13,50 per persoon per workshop. Bij het volgen van alle vier de workshops zijn de kosten € 44,00 per persoon.

 

De les data voor het najaar van 2020 zijn: 21 maart - 18 april - 16 mei - 13 juni.

 

Opgave dient vroegtijdig vooraf te gebeuren per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en betaling vooraf!

Pilates en Barre in Assen

BARRE en Pilates, EEN INTENSIEVE DANCE WORKOUT

Barre is een moderne versie van de klassieke balletles. Het is een intensieve, elegante en effectieve workout waarbij je op hedendaagse muziek werkt aan core stability, benen, billen. De balletoefeningen zijn met eigen lichaamsgewicht, die niet alleen het hele lichaam versterken, maar je ook helpen om kracht, souplesse, conditie en evenwicht te ontwikkelen. Barre is de benaming voor de reeks oefeningen, het betekent niet dat we ook daadwerkelijk aan de barre staan.

Lees meer>https://www.purepilatesassen.nl/

 

Dansavonden

15
aug
Dans/oefen avond van 21:00-24:00

29
aug
Wanneer je naar een dansavond toe wil, dan dien je ruim van te voren te reserveren. Er mogen maximaal 40

05
sept
Open huis met gratis proeflessen!

12
sept
Open huis met gratis proeflessen!

26
sept
Dans/oefen avond 21:00-24:00