Wedstrijddansen Ballroom Latin

Danscentrum Dokman wil zich sterk maken voor de wedstrijdsport. We proberen de sport te stimuleren en te promoten! Naast de mogelijkheden om bij ons te trainen en technieklessen te volgen, kun je ook privelessen nemen. Gerben Dokman is zelf jaren lang actief wedstrijddanser geweest in de Ballroom categorie. Hij behaalde finale plaatsen tijdens de Nederlandse kampioenschappen bij de amateurs en de professionals. Hij trainde bij diverse topcoaches in Nederland en Engeland. Door zijn jarenlange ervaring met de wedstrijdssport kan hij paren zeer goed begeleiden.

Onze dansschool is aangesloten bij de NADB, de Nederlandse Algemene Danssport Bond. De NADB is de vertegenwoordiger van de danssport binnen de Nederlandse sportkoepel NOC*NSF. Via de NADB organiseren de leden landelijke wedstrijden voor de debutanten klassen én de landelijke wedstrijdklassen (in wedstrijdkleding). Daarnaast is de dansschool aangesloten bij de DAVENO (Dans Vereniging Noord). De regionale wedstrijden (debutanten en openklassen) worden georganiseerd door dansscholen die zijn aangesloten bij de DAVENO onder auspiciën van de NADB.

Tevens is de dansschool lid van de NBD (Nederlandse Bond van Dansleraren) en de VBD (Vereniging Beroeps Dansers). Zie ook onze link pagina voor de websites van de diverse bonden.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Je kan al beginnen met wedstrijd dansen na een cursus!!

Partner gezocht

Voor mensen die alleen op dansles willen is het vaak lastig een danspartner te vinden. Wij bemiddelen geheel vrijblijvend in het vinden van een danspartner!

Mail ons je contactgegevens, lengte, leeftijd, het niveau van dansen en de dansstijl waarmee je wil starten, wij gaan dan kijken of er zich een bijpassende danspartner heeft gemeld!

Wij bewaren je gegevens 4 maanden en daarna kan je je weer opnieuw aanmelden.

Er wordt zorgvuldig omgegaan met je persoonlijke gegevens.

Dansavonden

21
apr
Dans/oefen avond van 21:00-24:00

27
apr
Het Oranjebal is een traditie bij ons in de dansschool. Van 20:30 - 00:30 uur

19
mei
Dans/oefen avond van 21:00-24:00

26
mei
Dans/oefen avond 21:00-24:00

09
juni
Dans/oefen avond van 21:00-24:00