Wedstrijddansen Ballroom Latin

Danscentrum Dokman wil zich sterk maken voor de wedstrijdsport. We proberen de sport te stimuleren en te promoten! Naast de mogelijkheden om bij ons te trainen en technieklessen te volgen, kun je ook privelessen nemen. Gerben Dokman is zelf jaren lang actief wedstrijddanser geweest in de Ballroom categorie. Hij behaalde finale plaatsen tijdens de Nederlandse kampioenschappen bij de amateurs en de professionals. Hij trainde bij diverse topcoaches in Nederland en Engeland. Door zijn jarenlange ervaring met de wedstrijdssport kan hij paren zeer goed begeleiden.

Onze dansschool is aangesloten bij de NADB, de Nederlandse Algemene Danssport Bond. De NADB is de vertegenwoordiger van de danssport binnen de Nederlandse sportkoepel NOC*NSF. Via de NADB organiseren de leden landelijke wedstrijden voor de debutanten klassen én de landelijke wedstrijdklassen (in wedstrijdkleding).

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Je kan al beginnen met wedstrijd dansen na een cursus!!

Partner gezocht

Voor mensen die alleen op dansles willen is het vaak lastig een danspartner te vinden. Wij bemiddelen geheel vrijblijvend in het vinden van een danspartner!

Mail ons je contactgegevens, lengte, leeftijd, het niveau van dansen en de dansstijl waarmee je wil starten, wij gaan dan kijken of er zich een bijpassende danspartner heeft gemeld!

Wij bewaren je gegevens 4 maanden en daarna kan je je weer opnieuw aanmelden.

Er wordt zorgvuldig omgegaan met je persoonlijke gegevens.

Dansavonden

24
okt
21:00-23:00 - reserveren verplicht!

07
nov
21:00-23:00 - reserveren verplicht!

14
nov
21:00-23:00 - reserveren verplicht!

21
nov
21:00-23:00 - reserveren verplicht!

28
nov
21:00-23:00 - reserveren verplicht!