Stijldansen

Met stijldansen worden de Ballroom en de Latijns-Amerikaanse dansen bedoeld. De Engelse wals, Tango, Weense wals, Slow Foxtrot en Quickstep vallen onder de Ballroom dansen. De Latijns-Amerikaanse dansen bestaan uit de Cha cha, Samba, Rumba, Paso doble en de Jive.

 

We hebben verschillende leeftijdsgroepen voor de jeugd, volwassen en senioren. De gemiddelde leeftijd in de jeugdgroepen ligt tussen de 11 en 16 jaar. Ook geven we les aan kinderen vanaf 6 jaar die op de basisschool zitten. Onder bepaalde voorwaarden krijgen deze kinderen gratis dansles! Deze groepen krijgen doorgaans 's middags les, na schooltijd. De  groepen voor de volwassen hebben les in de avonden. De leeftijd in deze groepen is zeer gevarieerd. We hebben ook aparte senioren groepen op een middag. Zie het rooster voor de indeling.

 

Al sinds 1991 geven we les aan mensen met een verstandelijke beperking. De danslessen bestaan uit een mix van stijldansen en line-dansen en worden gegeven op de maandagavond van 19:00-20:15 uur.

Partner gezocht

Voor mensen die alleen op dansles willen is het vaak lastig een danspartner te vinden. Wij bemiddelen geheel vrijblijvend in het vinden van een danspartner!

Mail ons je contactgegevens, lengte, leeftijd, het niveau van dansen en de dansstijl waarmee je wil starten, wij gaan dan kijken of er zich een bijpassende danspartner heeft gemeld!

Wij bewaren je gegevens 4 maanden en daarna kan je je weer opnieuw aanmelden.

Er wordt zorgvuldig omgegaan met je persoonlijke gegevens.

Dansavonden

26
okt
Dans/oefen avond van 21:00-24:00

02
nov
Dans/oefen avond van 21:00-24:00

09
nov
Gezellig een avondje dansen in samenwerking met kookstudio ZEN.