Dansavonden in Assen

Voor meer dan dansles alleen ...

Danscentrum Dokman biedt meer dan alleen dansles. Ook organiseren we leuke, gezellige activiteiten zoals onze bijna wekelijkse dansavonden op de zaterdagavonden. We maken onderscheid in dansavonden en thema-avonden. Op de dansavonden hebben we alleen de grote zaal open voor alle dansante vormen. Op de thema-avonden kan er vaak in de andere zalen Salsa en Argentijnse tango gedanst worden. In het najaar en het voorjaar organiseren we een thé-dansant, een gezellige dansmiddag op zondag voor de actieve 50+ 'er.
Zoals eerder genoemd organiseren we ook thema-avonden zoals; het kerstbal, nieuwjaarsbal, oranjebal, dansavonden met een landen thema (Italiaanse-avond, Griekse-avond, etc.), black and white- party, back to the 70 and 80, etc etc...

In de dansagenda staat wanneer er avonden of middagen zijn!

Partner gezocht

Voor mensen die alleen op dansles willen is het vaak lastig een danspartner te vinden. Wij bemiddelen geheel vrijblijvend in het vinden van een danspartner!

Mail ons je contactgegevens, lengte, leeftijd, het niveau van dansen en de dansstijl waarmee je wil starten, wij gaan dan kijken of er zich een bijpassende danspartner heeft gemeld!

Wij bewaren je gegevens 4 maanden en daarna kan je je weer opnieuw aanmelden.

Er wordt zorgvuldig omgegaan met je persoonlijke gegevens.

Dansavonden

07
juli
Dans/oefen avond 21:00-24:00

14
juli
Dans/oefen avond 21:00-24:00

28
juli
Dans/oefen avond van 21:00-24:00

11
aug
Dans/oefen avond van 21:00-24:00

25
aug
Dans/oefen avond van 21:00-24:00