Dansschoenen

Bij ons in de dansschool verkopen we dansschoenen. Dansschoenen zijn niet verplicht, maar hebben zeker een voordeel ten opzichte van normale schoenen. Zo zit er bijvoorbeeld een speciale zool onder de schoen voor een optimale grip op de vloer (niet te glad en niet te stroef). Danscentrum Dokman werkt al jaren samen met schoenenmerk Jeanne Marie. Op hun website staan alle modellen. Bij ons in de school ligt tevens een folder. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ook hier te koop: schoenen borsteltjes. De borsteltjes worden gebruikt om de lerenzool onder de dansschoenen wat stroever te maken. Ze zijn aan de bar te koop met en zonder beschermhoesje.

Cadeaubonnen

Iemand verrassen met een origineel cadeau? Het is mogelijk om bonnen te kopen vanaf €7,50. De bonnen zijn inwisselbaar voor alles in de dansschool. Denk aan de danslessen, schoenen, privéles, een rekening na een dansavond. Het is ook mogelijk om een complete danscursus weg te geven.

Muziek

Via deze site is het mogelijk om dansmuziek per cd of per nummer aan te schaffen:

klik hier om verder te gaan: dansmuziek.

Partner gezocht

Voor mensen die alleen op dansles willen is het vaak lastig een danspartner te vinden. Wij bemiddelen geheel vrijblijvend in het vinden van een danspartner!

Mail ons je contactgegevens, lengte, leeftijd, het niveau van dansen en de dansstijl waarmee je wil starten, wij gaan dan kijken of er zich een bijpassende danspartner heeft gemeld!

Wij bewaren je gegevens 4 maanden en daarna kan je je weer opnieuw aanmelden.

Er wordt zorgvuldig omgegaan met je persoonlijke gegevens.

Dansavonden

23
mrt
Latin Night van 21.00 tot 01.00 uur Entree gratis!!!! Ook voor niet- en oud-leerlingen.........

30
mrt
Dans/oefen avond 21:00-00:30 Dansen op muziek uit de zeventiger en tachtiger jaren!

06
apr
Dans/oefen avond van 21:00-24:00

13
apr
Dans/oefen avond van 21:00-24:00

20
apr
Dans/oefen avond van 21:00-24:00